Toyota Occasions

Toyota Prius

1.8 Plug-in Executive All-in | dealeronderhouden

Bijzondere opties

  • cruise control adaptief
  • navigatiesysteem full map
  • head-up display

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Prius

Kilometerstand 85.614 km
Bouwjaar 2019
Kleur Rood
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 27 september 2025
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge marge
Kenteken P-948-VF
Wegenbelasting € 120 tot € 132 per kwartaal

Accu
Accu: 9 kWh
Accu laden: Type 2, 1-fase
Accu snelladen: nee

Milieu
CO₂-uitstoot (WLTP): 29 g/km

Historie
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/p948vf

Garantie
Fabrieksgarantie: 120 maanden

Overige informatie
Soort hybride: Off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 37.00 kW
Soort accu: li
Accu aanschaf: onbekend

Ben je op zoek naar een stijlvolle en milieuvriendelijke auto? Dan is de Toyota Prius 1.8 Plug-in Executive All-in uit 2019 wellicht de perfecte keuze voor jou. Met zijn hybride benzine motor en opvallende rode kleur is deze hatchback een echte eyecatcher op de weg.

Deze Toyota Prius is voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 98 PK, wat zorgt voor vlotte en soepele ritten. Met een cilinderinhoud van 1798 CC en een kilometerstand van 85614 is deze auto nog in topconditie. Het metallic lak geeft de auto een luxe uitstraling, terwijl de 5 deuren zorgen voor gemakkelijke toegang tot de ruime cabine.

Een van de handige opties waar deze Toyota Prius mee is uitgerust, is de adaptieve cruise control. Met deze functie hoef je zelf minder te schakelen en wordt het rijden op lange afstanden een stuk comfortabeler. Daarnaast beschikt de Prius over een head-up display, waarmee belangrijke informatie zoals snelheid en navigatie-instructies direct op de voorruit wordt geprojecteerd. Dit zorgt voor een veilige en handsfree rijervaring.

Het navigatiesysteem full map is een andere handige feature van deze Toyota Prius. Hiermee vind je altijd gemakkelijk je weg, of je nu naar een nieuwe bestemming rijdt of gewoon de snelste route naar huis zoekt. Met de kaarten up-to-date en de intuïtieve bediening is dit systeem een waardevolle toevoeging aan deze al rijk uitgeruste auto.

Kortom, de Toyota Prius 1.8 Plug-in Executive All-in uit 2019 is een complete en luxe auto met alle moderne gemakken die je nodig hebt voor een comfortabele en veilige rit. Neem contact op met Autobedrijf Becker B.V. op 074-8200030 voor meer informatie of om een proefrit te plannen.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag08:00 – 18:00
Donderdag08:00 – 18:00

Vrijdag08:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Technisch

Vermogen 98 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1798cc
Gewicht 1.505 kg

Opties

Exterieur
lichtmetalen velgen 15" matrix LED koplampen dimlichten automatisch buitenspiegels elektrisch verstelbaar mistlampen voor LED dagrijverlichting premium kleur buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Veiligheid & Techniek
cruise control adaptief rondomzicht camera knie airbag(s) verkeersbord detectie parkeersensor achter grootlichtassistent dodehoek detectie parkeer assistent achteropkomend verkeer waarschuwing passagiersairbag parkeersensor voor Brake Assist System alarm klasse 1(startblokkering) Elektronisch Stabiliteits Programma hill hold functie Autonomous Emergency Braking Anti doorSlip Regeling rijstrooksensor met correctie Anti Blokkeer Systeem bots waarschuwing systeem achteruitrij assistent zij airbag(s) voor hoofd airbag(s) achter hoofd airbag(s) voor elektronische remkrachtverdeling oplaadmogelijkheid bestuurdersairbag
Entertainment & Media
navigatiesysteem full map head-up display Bluetooth telefoonvoorbereiding audio installatie DAB draadloze telefoonlader multimedia-voorbereiding
Interieur & Comfort
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar regensensor keyless entry lederen stuurwiel buitenspiegels verwarmbaar armsteun achter stuur verstelbaar bandenspanningscontrolesysteem lendesteunen (verstelbaar) armsteun voor voorstoelen verwarmd keyless start electronic climate control stuurwiel multifunctioneel elektrische ramen achter binnenspiegel automatisch dimmend achterbank in delen neerklapbaar elektrische ramen voor

Milieu

EnergielabelA
CO2 uitstoot 29 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Gerbert Hilverink, verkoop / technisch adviseur
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)74 – 820 00 35
NL
Totaal € 25.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 25.950

Voordelen Becker Hengelo Toyota Occasions

Vraagprijs hoger dan €10.000,- ? Dan zitten de kosten rijklaarmaken van €599,- al bij de prijs in!

Vraagprijs hoger dan €4.500,- ? Dan heeft u standaard 12 maanden BOVAG – garantie

Bezichtiging buiten werktijden mogelijk op afspraak!

Inruil / financiering mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Becker Hengelo