Toyota Occasions

Toyota Corolla

2.0 Hybrid GR Sport NLauto | 1e eigenaar | All-in

Bijzondere opties

  • Airconditioning, climate control met 2 gescheiden klimaatzones
  • 17'' lichtmetalen GR-Sport velgen
  • GR-Sport honingraat grille
  • Sideskirts Zwart
  • Toyota Touch® 2 Go Plus navigatiesysteem
  • MirrorLink, AppleCarplay en AndroidAuto
  • Intelligente parkeersensoren voor en achter

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Corolla

Kilometerstand 9.725 km
Bouwjaar 2022
Kleur Rood
Interieurkleur Donker grijs
Bekleding Half leder / alcantara
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 26 september 2026
Bovag garantie 12 maanden
Fabrieksgarantie 26 september 2032
BTW/Marge BTW
Kenteken R-365-HS
Wegenbelasting € 171 tot € 193 per kwartaal

RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/r365hs

Droom je ervan om in stijl en comfort de weg op te gaan? Dan is deze Toyota Corolla 2.0 Hybrid GR Sport NLauto uit 2022 de perfecte match voor jou! Deze hatchback is uitgevoerd in een opvallende rode kleur en heeft slechts één eigenaar gehad. Met een vermogen van 152 PK en een motorinhoud van 1987 cc biedt deze hybride benzine auto niet alleen krachtige prestaties, maar ook efficiëntie en zuinigheid.

Met slechts 9725 kilometer op de teller is deze Corolla nog zo goed als nieuw. De 17'' lichtmetalen GR-Sport velgen geven de auto een sportieve uitstraling en de sideskirts in het zwart zorgen voor een extra stoere touch. Het intelligente parkeersysteem, voorzien van parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde, biedt gemak en veiligheid bij het parkeren in lastige situaties.

Het interieur van deze Toyota is uitgerust met een uitgebreide lijst aan luxe opties. Het Toyota Touch® 2 Go Plus navigatiesysteem helpt je om moeiteloos je bestemming te bereiken, terwijl de MirrorLink, AppleCarplay en AndroidAuto integratie ervoor zorgen dat je altijd verbonden blijft, waar je ook heen gaat. De airconditioning met climate control en 2 gescheiden klimaatzones zorgt ervoor dat je altijd in een aangename temperatuur kunt rijden, ongeacht de weersomstandigheden.

Het exterieur van de Toyota Corolla 2.0 Hybrid GR Sport NLauto is voorzien van een opvallende GR-Sport honingraat grille die de sportieve uitstraling van de auto versterkt. De metallic lak zorgt voor een glanzende en luxe uitstraling, waardoor deze Corolla zeker de aandacht zal trekken op de weg.

Kortom, deze Toyota Corolla 2.0 Hybrid GR Sport NLauto uit 2022 is een complete en luxe hatchback die zowel op het gebied van prestaties als comfort hoge ogen gooit. Wil jij genieten van alle luxe en sportiviteit die deze auto te bieden heeft? Neem dan nu contact op met Autobedrijf Becker B.V. op 074-8200030 en maak een afspraak voor een proefrit.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag08:00 – 18:00
Donderdag08:00 – 18:00

Vrijdag08:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 152 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1987cc
Gewicht 1.345 kg
Trekgewicht 750 kg

Opties

Exterieur
LED achterlichten Ruitenwisser achter Dagrijverlichting LED Mistlampen vóór Follow me home verlichting Bi-LED koplampen
Overige
Sideskirts Zwart Toyota Touch® 2 Go Plus navigatiesysteem Intelligente parkeersensoren voor en achter Ruitenwisser vóór met variabele interval Lichtsensor (automatische verlichting) Isofix kinderstoelbevestiging achter Full Range Adaptive Cruise Control Bluetooth® music streaming Verlichting in bagageruimte VSC, TRC en HAC Connected services (18DCM) Airbag, knie (bestuurder) Comfortschakeling knipperlichten ABS met Brake Assist Buitenspiegels in kleur carrosserie Handgrepen boven deuren (4x) Airbags, curtain, voor en achter (2x) Deurgrepen, in kleur carrosserie Centrale binnenverlichting Privacy glass, achter Airbags vóór, aan bestuurders- en passagierszijde Ramen vóór, elektrisch bedienbaar Bumpers, in kleur carrosserie DAB+ tuner (Digitale Radio ontvangst) ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) E-call systeem Noodstop verlichting Schakelflippers achter stuur Bluetooth® handsfree systeem Leeslampjes, 2 voor Binnenverlichting bagageruimte Hoofdsteunen, verstelbaar (2 vóór en 3 achter) Achterbank 60:40 neerklapbaar Ruitenwisser achter met interval Lendensteun bestuurdersstoel Stuurbekrachtiging, elektrisch Versnellingspookknop en stuurwiel leder bekleed Waarschuwing vergeten verlichting Stuurwiel in hoogte en lengte verstelbaar
Extra
Airconditioning, climate control met 2 gescheiden klimaatzones 17'' lichtmetalen GR-Sport velgen GR-Sport honingraat grille MirrorLink, AppleCarplay en AndroidAuto Zonnekleppen met spiegels en verlichting Buitenspiegels elektrisch verstelbaar, verwarmbaar, automatisch inklapbaar met geïntegreerde richtin Bekleding, half leder in uniek GR-Sport design Kledinghaak, achter Kledinghaakjes 2x Ramen achter, elektrisch bedienbaar (one-touch) Digitaal instrumentenpaneel 7'' Pre-Collision system met fietsers en voetgangers detectie Aux met USB aansluiting voor Gordels, 3-punts, alle zitplaatsen Toyota Touch® 2 multimediasysteem met 7 inch touchscreen Parkeerhulpcamera achter met breedbeeld functie en statische hulplijnen Stoel bestuurder- én passagier in hoogte verstelbaar Rijmodi: ECO, Normal, Sport en EV GR-Sport design accenten interieur Uitlaatpijpen, 2x met chromen eindsierstukken Bandenspanning waarschuwingssysteem met resetknop Opbergkastje passagierszijde met lampje Lane Trace Assist en vermoeidheidsherkenning Gordels vóór met gordelspanners en spankrachtbegrenzers Opbergvak, middenconsole Opbergzak in rugleuning stoel passagier Smart entry-systeem (bestuurders-, passagiers- en achterzijde) Waarschuwing vergeten gordels Bekerhouders (2 voor en 2 achter) Stuurwiel met knoppen voor o.a. audio-, telefoonbediening en voice Airbags, side, vóór In hoogte verstelbare koplampen, handmatig Elektrische handrem met hold en autorelease functie Airbag switch-off (vóór en side airbag passagierszijde) Bandenreparatieset Intelligent Full Range Adaptive Cruise control met speed limiter Premium metallic lak + Bi-Tone Dakantenne haaienvin Stoelen vóór met antiwhiplashsysteem (WIL)
Veiligheid & Techniek
Passagiersairbag uitschakelbaar Startknop Elektronische remkrachtverdeling (EBD) Schijfremmen vóór en achter Lane Departure Alert (LDA) Road Sign Assist (RSA) Startblokkering Centrale vergrendeling met afstandsbediening Toyota Safety Sense 2 Lane keep assist Automatic High Beam (AHB)
Interieur & Comfort
Achterruitverwarming Zonnebrilhouder Regensensor Snelheidsbegrenzer Middenarmsteun vóór Automatisch dimmende binnenspiegel Buitentemperatuurmeter Middenarmsteun achter Dashboardkastje afsluitbaar Pollenfilter
Entertainment & Media
Draadloze lader telefoon 6 speakers Radio

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 5.2 liter per 100km
CO2 uitstoot 119 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bryan Becker, directeur
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)74 – 820 00 35
NL
Totaal € 30.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 30.950

Voordelen Becker Hengelo Toyota Occasions

Vraagprijs hoger dan €10.000,- ? Dan zitten de kosten rijklaarmaken van €599,- al bij de prijs in!

Vraagprijs hoger dan €4.500,- ? Dan heeft u standaard 12 maanden BOVAG – garantie

Bezichtiging buiten werktijden mogelijk op afspraak!

Inruil / financiering mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Becker Hengelo