Toyota Occasions

Toyota Corolla Cross

2.0 Hybride Dynamic NLauto | All-in

Bijzondere opties

  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • achteruitrijcamera
  • keyless entry
  • LED koplampen

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Corolla Cross

Kilometerstand 55.012 km
Bouwjaar 2022
Kleur Grijs
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 18 november 2026
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge BTW
Kenteken R-943-SV
Wegenbelasting € 216 tot € 235 per kwartaal

Accu snelladen: nee
CO₂-uitstoot (WLTP): 115 g/km
Fabrieksgarantie: 120 maanden
Soort hybride: Not off-vehicle charging hybride elektrisch voertuig
Elektrisch maximum continu vermogen: 58.00 kW
Accu aanschaf: onbekend

Op zoek naar een ruime en stijlvolle hybride SUV die perfect past bij jouw actieve levensstijl? Ontdek nu de Toyota Corolla Cross 2.0 HP Hybrid Dyn. uit 2022 bij Autobedrijf Becker B.V.! Met zijn grijze kleur en strakke lijnen is deze auto een echte eyecatcher op de weg.

Met een krachtige hybride benzine motor, heb je altijd voldoende vermogen onder de motorkap. De Toyota Corolla Cross is uitgerust met een achteruitrijcamera, waardoor inparkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes een fluitje van een cent wordt. De Apple Carplay/Android Auto integratie stelt je in staat om moeiteloos verbinding te maken met je smartphone en je favoriete apps te bedienen via het touchscreen in de auto.

Geniet van optimaal rijcomfort dankzij de automatische airconditioning, die ervoor zorgt dat de temperatuur altijd precies goed is in het interieur. Met keyless entry hoef je nooit meer te zoeken naar je autosleutels - gewoon instappen, starten en gaan! De LED koplampen zorgen voor helder zicht in het donker, waardoor je altijd veilig op weg bent, ongeacht de omstandigheden.

Met een kilometerstand van 55012 is deze Toyota Corolla Cross in uitstekende staat en klaar om jouw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. De ruime SUV biedt plaats aan 5 personen en heeft voldoende bagageruimte voor al je spullen. De metallic lak geeft de auto een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat je overal in stijl aankomt.

Wil je meer weten over de Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid Dynamic uit 2022? Neem dan vandaag nog contact op met Autobedrijf Becker B.V. op 074-8200030 en plan een proefrit om zelf te ervaren wat deze fantastische auto te bieden heeft. Wacht niet langer en ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties met de Toyota Corolla Cross.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag08:00 – 18:00
Donderdag08:00 – 18:00

Vrijdag08:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Technisch

Vermogen 266 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1987cc
Gewicht 1.415 kg
Trekgewicht 750 kg

Opties

Exterieur
LED koplampen dakrails LED mistlampen metaalkleur bumpers in carrosseriekleur chroom delen exterieur buitenspiegels in carrosseriekleur LED dagrijverlichting full-LED koplampen LED achterlichten buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar buitenspiegels elektrisch inklapbaar lichtmetalen velgen 18" dimlichten automatisch
Overige
actieve noodgeval assistent hemelbekleding donker multimedia scherm middel geluidsimulator multimedia scherm standaard
Interieur & Comfort
airco (automatisch) achteruitrijcamera keyless entry binnenspiegel automatisch dimmend lederen stuurwiel en versnellingspook armsteun achter elektrische ramen voor en achter sfeerverlichting keyless start buitentemperatuurmeter volledig digitaal instrumentenpaneel extra getint glas achter stuur verstelbaar lederen stuurwiel achterbank verstelbaar regensensor lendesteunen (verstelbaar) stuurwiel multifunctioneel achterbank in delen neerklapbaar bandenspanningscontrolesysteem bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar armsteun voor stuurbekrachtiging
Entertainment & Media
Apple Carplay/Android Auto multimedia-voorbereiding DAB audio installatie navigatiesysteem full map connected services Bluetooth telefoonvoorbereiding
Veiligheid & Techniek
grootlichtassistent Brake Assist System zij airbag(s) voor Autonomous Emergency Braking elektronische remkrachtverdeling Anti doorSlip Regeling rijstrooksensor met correctie hoofd airbag(s) achter hill hold functie centrale vergrendeling met afstandsbediening cruise control adaptief hoofd airbag(s) voor centrale airbag voor alarm klasse 1(startblokkering) vermoeidheids herkenning kruisend verkeer detectie bots waarschuwing systeem verkeersbord detectie achteropkomend verkeer waarschuwing Anti Blokkeer Systeem hoofdsteunen anti-whiplash Elektronisch Stabiliteits Programma passagiersairbag knie airbag(s) bestuurdersairbag

Milieu

EnergielabelA

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Gerbert Hilverink, verkoop / technisch adviseur
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)74 – 820 00 35
NL
Totaal € 35.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 35.950

Voordelen Becker Hengelo Toyota Occasions

Vraagprijs hoger dan €10.000,- ? Dan zitten de kosten rijklaarmaken van €599,- al bij de prijs in!

Vraagprijs hoger dan €4.500,- ? Dan heeft u standaard 12 maanden BOVAG – garantie

Bezichtiging buiten werktijden mogelijk op afspraak!

Inruil / financiering mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Becker Hengelo