Toyota Occasions

Toyota Aygo

1.0 x-fun NLauto | Dealeronderhouden

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Aygo

Kilometerstand 84.732 km
Bouwjaar 2018
Kleur Wit
Interieurkleur Donker grijs
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 08 december 2024
Bovag garantie 12 maanden
Fabrieksgarantie 08 december 2028
BTW/Marge BTW
Kenteken XB-048-P
Wegenbelasting € 60 tot € 68 per kwartaal

RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/xb048p

Deze leuke Toyota Aygo wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie, een BOVAG 40-puntencheck, een geldige APK en 1 jaar BOVAG - garantie. Voor slechts €499,- extra wordt de auto afgeleverd inclusief onderstaand pakket: 12 maanden Pech en Hulp Service, onderhoudsbeurt, halve tank brandstof, nieuwe APK, volledige reiniging in - exterieur. Bedrijfsinformatie: U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk. Graag zijn wij u van dienst! Met vriendelijk groet, Toyota Hengelo. Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag08:00 – 18:00
Donderdag08:00 – 18:00

Vrijdag08:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 72 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Gewicht 815 kg

Opties

Exterieur
LED dagrijverlichting voor Ruitenwisser achter
Overige
Bumpers, in kleur carrosserie Airbags, bestuurders- en passagierszijde Hoofdsteunen achter (2x), in hoogte verstelbaar Ramen vóór, elektrisch bedienbaar Ruitenwisser vóór met interval ISOfix kinderstoelbevestiging (2x), achter Dashboardkastje, met flessenhouder Airbag, passagierszijde uitschakelbaar BA (Brake Assist) en Hill holder Ramen achter, openklapbaar Zonnekleppen met make-up spiegels Verlichting interieur ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) Kinderslot op achterportieren Airbags, side vóór Bekerhouders (3x) Waarschuwing vergeten verlichting Dakantenne Stuurbekrachtiging, elektrisch 12V aansluiting voor
Extra
Sleutel, inklapbaar Achterbank, neerklapbaar Velgen, 14'' staal met wieldoppen Walk-in systeem met geheugenfunctie op voorstoelen Radio met AUX en USB-aansluiting, 4 speakers en Bluetooth® met audiostreaming Versnellingspookknop, kunststof Gordels achter, 3-punts (2x) Deurgrepen, zwart Noodstopverlichting achterlichten Opbergvakken met flessenhouders in portieren Bekleding, stof antraciet Stuurwiel, kunststof Tankdopklep, van binnenuit te openen A-stijl ornament, matzwart Stop & Start systeem, uitschakelbaar Reservewiel, thuiskomer Dashboardpaneel links en rechts zwart Buitenspiegels, zwart, van binnenuit manueel verstelbaar Gordelwaarschuwing voorstoelen en achterbank Luchtroosteromlijsting links en rechts zwart Consoleboxomlijsting zwart Vehicle Stability Control (VSC) met Traction Control (TRC), uitschakelbaar Multi-informatie display met: datum, tijd, buitentemperatuur, ECO indicator, gemiddelde snelheid, ge Cool White Voorbumper insert, zwart carbonlook LED dagrijverlichting achter Instrumentenpaneel centraal zwart Achterbumperinsert, zwart carbonlook Projectorkoplampen met hoogteverstelling Airconditioning, handbediend met interieurfilter
Veiligheid & Techniek
Schijfremmen vóór Curtain airbags Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Interieur & Comfort
Hoedenplank Snelheidsbegrenzer Bandenspanningscontrolesysteem Stuurwiel in hoogte verstelbaar Schakelindicator

Milieu

Verbruik (gemiddeld) 4.9 liter per 100km
CO2 uitstoot 111 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bryan Becker, directeur
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)74 – 820 00 35
NL
Totaal € 7.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 7.950

Voordelen Becker Hengelo Toyota Occasions

Vraagprijs hoger dan €10.000,- ? Dan zitten de kosten rijklaarmaken van €599,- al bij de prijs in!

Vraagprijs hoger dan €4.500,- ? Dan heeft u standaard 12 maanden BOVAG – garantie

Bezichtiging buiten werktijden mogelijk op afspraak!

Inruil / financiering mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Becker Hengelo