Toyota Occasions

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-fun

Bijzondere opties

  • airco
  • start/stop systeem
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Afneembare trekhaak

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Aygo

Kilometerstand 65.018 km
Bouwjaar 2018
Kleur Wit
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 31 juli 2024
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge BTW
Kenteken TH-311-B
Wegenbelasting € 67 tot € 73 per kwartaal

CO₂-uitstoot (NEDC): 86 g/km
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/th311b
Fabrieksgarantie: 120 maanden

Autobedrijf Becker B.V. heeft momenteel een prachtige Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun uit 2018 in de verkoop. Deze stijlvolle hatchback in de kleur wit met een krachtige benzinemotor van 72 PK is een pareltje op de weg. Met een kilometerstand van 65018 is deze auto nog in topconditie en klaar om de nieuwe eigenaar vele kilometers rijplezier te bezorgen.

De Toyota Aygo is uitgerust met handige opties die het autorijden comfortabel en plezierig maken. Zo beschikt deze Aygo over een afneembare trekhaak, ideaal voor wie regelmatig iets wil meenemen of trekken. Daarnaast zorgt de aanwezige airco ervoor dat het interieur altijd aangenaam koel blijft, zelfs op warme zomerdagen.

Voor degenen die graag onderweg bereikbaar willen blijven, is de Bluetooth telefoonvoorbereiding een handige toevoeging. Zo kun je veilig handsfree bellen en muziek streamen terwijl je je ogen op de weg houdt. Het start/stop systeem van deze Aygo zorgt er bovendien voor dat je brandstof bespaart en het milieu ontziet door de motor automatisch uit te schakelen wanneer je stilstaat.

Met vijf deuren is deze Toyota Aygo niet alleen praktisch in gebruik, maar ook ruim van binnen. Er is voldoende ruimte voor passagiers en bagage, waardoor deze auto zich uitstekend leent voor zowel dagelijkse ritten als langere reizen.

Wil jij genieten van de comfortabele rit die deze Toyota Aygo te bieden heeft? Neem dan snel contact op met Autobedrijf Becker B.V. op 074-8200030 en maak een afspraak voor een proefrit. Deze Aygo staat klaar om jouw nieuwe trouwe metgezel op de weg te worden.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag08:00 – 18:00
Donderdag08:00 – 18:00

Vrijdag08:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 72 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Gewicht 815 kg

Opties

Exterieur
LED achterlichten LED dagrijverlichting
Interieur & Comfort
airco achterbank neerklapbaar stuur verstelbaar stuurbekrachtiging bandenspanningscontrolesysteem stuurwiel multifunctioneel elektrische ramen voor
Veiligheid & Techniek
start/stop systeem alarm klasse 1(startblokkering) Elektronisch Stabiliteits Programma elektronische remkrachtverdeling hoofd airbag(s) voor zij airbag(s) voor Anti doorSlip Regeling bestuurdersairbag Anti Blokkeer Systeem centrale vergrendeling met afstandsbediening achteropkomend verkeer waarschuwing passagiersairbag Brake Assist System hill hold functie hoofd airbag(s) achter
Entertainment & Media
Bluetooth telefoonvoorbereiding radio
Extra
Afneembare trekhaak

Milieu

EnergielabelB
CO2 uitstoot 86 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bryan Becker, directeur
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)74 – 820 00 35
NL
Totaal € 8.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 8.950

Voordelen Becker Hengelo Toyota Occasions

Vraagprijs hoger dan €10.000,- ? Dan zitten de kosten rijklaarmaken van €599,- al bij de prijs in!

Vraagprijs hoger dan €4.500,- ? Dan heeft u standaard 12 maanden BOVAG – garantie

Bezichtiging buiten werktijden mogelijk op afspraak!

Inruil / financiering mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Becker Hengelo