Toyota Occasions

Toyota Aygo

1.0 Pulse Automaat | NLauto | All-in |

Bijzondere opties

  • Privacy glass
  • Apple CarPlay & Android Auto
  • Stoelbekleding, zwarte stof 'design luxe'
  • Toyota Safety Sense 2
  • Achteruitrijcamera
  • LED koplampen
  • Airconditioning, automatisch

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Aygo

Kilometerstand 3.345 km
Bouwjaar 2023
Kleur Rood
Interieurkleur Donker grijs
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 05 oktober 2027
Fabrieksgarantie 05 oktober 2033
BTW/Marge BTW
Kenteken T-502-RP
Wegenbelasting € 79 tot € 88 per kwartaal

Op zoek naar een compacte en betrouwbare stadsauto die moeiteloos door het drukke verkeer manoeuvreert? Maak kennis met de Toyota Aygo 1.0 Pulse Automaat uit 2023 bij Autobedrijf Becker B.V.! Deze energieke hatchback in een opvallende rode kleur met metallic lak combineert stijl, comfort en innovatie om jou een onvergetelijke rijervaring te bezorgen.

Met een vermogen van 72 PK en een inhoud van 998 CC is de Toyota Aygo 1.0 Pulse Automaat krachtig en efficiënt tegelijk. Dankzij de vloeiende automatische transmissie glijd je soepel door het verkeer, terwijl je geniet van het gemak van de LED koplampen die voor helder zicht zorgen, ongeacht de omstandigheden.

Deze moderne auto is uitgerust met alle gemakken die je nodig hebt voor een comfortabele en veilige rit. Met Apple CarPlay & Android Auto integratie heb je moeiteloos toegang tot al je favoriete apps en muziek, terwijl de automatische airconditioning ervoor zorgt dat je altijd in een aangenaam klimaat rijdt.

Achteruitrijden wordt een fluitje van een cent dankzij de handige achteruitrijcamera, waardoor je altijd perfect kunt inparkeren. Het privacy glass zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor extra privacy en bescherming tegen de zon.

Stap in het luxe interieur van de Toyota Aygo 1.0 Pulse en laat je omringen door zwarte stoffen bekleding van hoge kwaliteit. Het 'design luxe' zorgt voor een verfijnde uitstraling die perfect past bij de stijlvolle buitenkant van de auto.

Veiligheid staat voorop in de Toyota Aygo 1.0 Pulse Automaat, dankzij het Toyota Safety Sense 2 systeem dat geavanceerde rijhulpsystemen omvat die jou en je passagiers beschermen en ondersteunen tijdens elke rit.

Kortom, ben je op zoek naar een compacte, energieke en moderne stadsauto die jou probleemloos van A naar B brengt en alle comfort en gemak biedt dat je nodig hebt? Kom dan de Toyota Aygo 1.0 Pulse Automaat ontdekken bij Autobedrijf Becker B.V.! Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf de unieke combinatie van stijl, prestaties en innovatie die deze auto te bieden heeft. Ons team staat klaar om je verder te adviseren en te informeren.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag08:00 – 18:00
Donderdag08:00 – 18:00

Vrijdag08:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 72 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Gewicht 945 kg

Opties

Exterieur
LED koplampen Ruitenwisser achter Dagrijverlichting LED Mistlampen vóór
Overige
Airconditioning, automatisch Airbag, bestuurders- en passagierszijde BA (Brake Assist) en Hill holder Airbags, side vóór Snelheidsmeter, ‘design Tacho’ Airbag, passagierszijde uitschakelbaar Hoofdsteunen achter (2x), in hoogte verstelbaar Kinderslot op achterportieren
Interieur & Comfort
Privacy glass Achteruitrijcamera Bandenspanningscontrolesysteem Hoogteverstelling bestuurdersstoel Regensensor
Entertainment & Media
Apple CarPlay & Android Auto USB-aansluiting
Extra
Stoelbekleding, zwarte stof 'design luxe' Speakers, 4 stuks 17” lichtmetalen velgen ‘machined design pulse' Schakelpook, lederen afwerking Gordels achter, 3-punts (2x) 7” multimediasysteem 4,2" instrumentarium Radio, Bluetooth® en DAB+ Stuurwiel, leder Elektrische ramen, voor Gordelwaarschuwing voorstoelen en achterbank Bandenreparatieset Bekerhouder, voor twee & achter één Bi-tone premium Noodstopverlichting achterlichten Buitenspiegels, elektrisch verstelbaar, verwarmd, in kleur carrosserie ISOFIX kinderstoelbevestiging (2x, achter)
Veiligheid & Techniek
Toyota Safety Sense 2 Curtain airbags Centrale vergrendeling met afstandsbediening

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (gemiddeld) 5 liter per 100km
CO2 uitstoot 113 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bryan Becker, directeur
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)74 – 820 00 35
NL
Totaal € 22.395
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 22.395

Voordelen Becker Hengelo Toyota Occasions

Vraagprijs hoger dan €10.000,- ? Dan zitten de kosten rijklaarmaken van €599,- al bij de prijs in!

Vraagprijs hoger dan €4.500,- ? Dan heeft u standaard 12 maanden BOVAG – garantie

Bezichtiging buiten werktijden mogelijk op afspraak!

Inruil / financiering mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Becker Hengelo