Toyota Occasions

Toyota Aygo X

1.0 VVT-i MT Pulse

Bijzondere opties

  • airco (automatisch)
  • cruise control adaptief
  • Apple Carplay/Android Auto
  • achteruitrijcamera

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Aygo X

Kilometerstand 1.480 km
Bouwjaar 2024
Kleur Groen
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge BTW
Kenteken Z-880-KV
Wegenbelasting € 88 tot € 95 per kwartaal

CO₂-uitstoot (WLTP): 110 g/km
Fabrieksgarantie: 120 maanden

Autobedrijf Becker B.V. presenteert de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de Toyota Aygo X 1.0 VVT-i MT Pulse. Deze compacte hatchback in een opvallende groene kleur biedt een combinatie van stijl, comfort en prestaties. Met zijn benzine motor en een vermogen van 72 PK is deze auto perfect voor zowel de dagelijkse ritjes als langere reizen.

De Toyota Aygo X 1.0 VVT-i MT Pulse is uitgerust met handige features die het rijden nog plezieriger maken. Zo beschikt deze auto over een praktische achteruitrijcamera, die het parkeren en manoeuvreren een stuk eenvoudiger maakt. Daarnaast is de auto voorzien van Apple Carplay/Android Auto, zodat je altijd verbonden blijft met je favoriete apps en muziek, veilig en handsfree.

Stap in en ervaar het comfort van de automatische airconditioning, die zorgt voor een aangename temperatuur in het interieur, ongeacht de buitentemperatuur. Of gebruik de cruise control adaptief om ontspannen en efficiënt te rijden op lange afstanden. De Toyota Aygo X 1.0 VVT-i MT Pulse biedt niet alleen een plezierige rijervaring, maar ook een geweldige uitstraling dankzij de metallic lak en het moderne design.

Met vijf deuren en voldoende ruimte voor passagiers en bagage is deze hatchback een praktische keuze voor alledaags gebruik. Laat je verrassen door de wendbaarheid, zuinigheid en betrouwbaarheid van deze Toyota. Bij Autobedrijf Becker B.V. staat deze Toyota Aygo X 1.0 VVT-i MT Pulse voor je klaar, geheel nieuw en compleet met alle hierboven genoemde opties.

Bel nu naar 074-8200030 om een proefrit te plannen in deze indrukwekkende Toyota Aygo X 1.0 VVT-i MT Pulse. Ervaar zelf de luxe, comfort en kwaliteit die deze auto te bieden heeft en laat je overtuigen door zijn prestaties op de weg. Autobedrijf Becker B.V. helpt je graag bij het vinden van jouw ideale auto, kom langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag08:00 – 18:00
Donderdag08:00 – 18:00

Vrijdag08:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 72 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Gewicht 925 kg

Opties

Exterieur
lichtmetalen velgen 17" LED koplampen LED dagrijverlichting mistlampen voor buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Overige
buitenspiegels in afwijkende kleur luxe stoffen bekleding multimedia scherm standaard hemelbekleding donker two-tone unikleur
Interieur & Comfort
airco (automatisch) achteruitrijcamera hoofdsteunen voor en achter lederen stuurwiel achterruitverwarming achterbank in delen neerklapbaar bandenspanningscontrolesysteem regensensor elektrische ramen voor bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar buitenspiegels verwarmbaar extra getint glas achter
Veiligheid & Techniek
cruise control adaptief passagiersairbag achteropkomend verkeer waarschuwing alarm klasse 1(startblokkering) rijstrooksensor met correctie centrale vergrendeling met afstandsbediening zij airbag(s) voor start/stop systeem Autonomous Emergency Braking bots waarschuwing systeem Elektronisch Stabiliteits Programma hoofd airbag(s) achter grootlichtassistent hill hold functie Anti Blokkeer Systeem verkeersbord detectie bestuurdersairbag hoofd airbag(s) voor Brake Assist System
Entertainment & Media
Apple Carplay/Android Auto multimedia-voorbereiding Bluetooth telefoonvoorbereiding DAB radio

Milieu

EnergielabelD

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Gerbert Hilverink, verkoop / technisch adviseur
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)74 – 820 00 35
NL
Totaal € 21.795
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 21.795

Voordelen Becker Hengelo Toyota Occasions

Vraagprijs hoger dan €10.000,- ? Dan zitten de kosten rijklaarmaken van €599,- al bij de prijs in!

Vraagprijs hoger dan €4.500,- ? Dan heeft u standaard 12 maanden BOVAG – garantie

Bezichtiging buiten werktijden mogelijk op afspraak!

Inruil / financiering mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Becker Hengelo