Toyota Occasions

Toyota Aygo X

1.0 autmaat Pulse | NLauto | All-in

Bijzondere opties

  • Apple Carplay/Android Auto
  • achteruitrijcamera
  • cruise control adaptief

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Aygo X

Kilometerstand 6.139 km
Bouwjaar 2023
Kleur Rood
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 05 oktober 2027
Onderhoudsboekje Beschikbaar
BTW/Marge BTW
Kenteken T-502-RP
Wegenbelasting € 88 tot € 95 per kwartaal

CO₂-uitstoot (WLTP): 113 g/km
Fabrieksgarantie: 120 maanden

Op zoek naar een compacte en stijlvolle hatchback die perfect past bij jouw actieve levensstijl? Dan is de Toyota Aygo X 1.0 automaat Pulse zeker een auto om in overweging te nemen. Met zijn opvallende rode kleur en strakke hatchback design is dit een wagen die zowel praktisch als trendy is.

Wat deze Toyota Aygo X extra speciaal maakt, is de aanwezigheid van een handige achteruitrijcamera. Hiermee parkeer je moeiteloos in de kleinste plekjes en behoud je altijd goed zicht op wat er achter de auto gebeurt. Bovendien is deze auto uitgerust met Apple Carplay/Android Auto, waardoor je eenvoudig je smartphone kunt koppelen en genieten van al je favoriete muziek en navigatie-apps tijdens het rijden.

Rijden wordt nog comfortabeler dankzij de cruise control adaptief functie van deze Aygo X. Het systeem houdt automatisch voldoende afstand tot je voorganger en past indien nodig de snelheid van de auto aan. Zo geniet je van een ontspannen en stressvrije rit, zowel in de stad als op de snelweg.

Met een krachtige 72 PK benzine motor en slechts 4825 km op de teller, is deze Toyota Aygo X in uitstekende staat en klaar voor vele avonturen op de weg. De vijf deuren zorgen voor eenvoudige toegang tot de ruime en comfortabele cabine, terwijl de metallic rode lak de auto een moderne uitstraling geeft die zeker de aandacht zal trekken.

Ben je op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar voertuig dat zowel geschikt is voor dagelijks woon-werkverkeer als voor weekenduitstapjes? Kom dan langs bij Autobedrijf Becker B.V. en ontdek zelf de vele voordelen van deze Toyota Aygo X 1.0 automaat Pulse uit 2023. Bel ons vandaag nog op 074-8200030 om een proefrit te plannen en ervaar het rijplezier van deze moderne en complete hatchback.

U bent van harte welkom om deze, of een andere, auto te komen bezichtigen in onze showroom te Wegtersweg 10, Hengelo. Graag zorgen wij er voor dat de auto voor u klaar staat en daarom stellen wij het zeer op prijs als u even laat weten wanneer u langskomt. Voor het maken van een afspraak, het plannen van een proefrit of het stellen van een vraag kunt u ons altijd bellen (074 - 820 00 35) of mailen (b.becker@toyota-becker.nl). Uiteraard kunnen wij ook een filmpje toesturen van de auto of een videogesprek plannen. Vanzelfsprekend is inruil van uw huidige auto mogelijk.

Graag zijn wij u van dienst!

Met vriendelijk groet,

Toyota Hengelo

Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geadverteerde opties / accessoires afwijken van de werkelijke opties / accessoires. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Openingstijden:
Maandag08:00 – 18:00
Dinsdag08:00 – 18:00
Woensdag08:00 – 18:00
Donderdag08:00 – 18:00

Vrijdag08:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Technisch

Vermogen 72 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Gewicht 945 kg

Opties

Exterieur
lichtmetalen velgen 17" mistlampen voor LED dagrijverlichting buitenspiegels elektrisch verstelbaar LED koplampen
Overige
two-tone unikleur luxe stoffen bekleding multimedia scherm standaard buitenspiegels in afwijkende kleur glans exterieur delen demo
Entertainment & Media
Apple Carplay/Android Auto DAB multimedia-voorbereiding radio Bluetooth telefoonvoorbereiding
Interieur & Comfort
achteruitrijcamera regensensor buitenspiegels verwarmbaar extra getint glas achter bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar hoofdsteunen voor en achter achterruitverwarming achterbank in delen neerklapbaar elektrische ramen voor airco (automatisch) bandenspanningscontrolesysteem lederen stuurwiel
Veiligheid & Techniek
cruise control adaptief centrale vergrendeling met afstandsbediening passagiersairbag achteropkomend verkeer waarschuwing Brake Assist System hill hold functie rijstrooksensor met correctie hoofd airbag(s) voor Autonomous Emergency Braking bots waarschuwing systeem hoofd airbag(s) achter Elektronisch Stabiliteits Programma start/stop systeem bestuurdersairbag verkeersbord detectie alarm klasse 1(startblokkering) zij airbag(s) voor Anti Blokkeer Systeem grootlichtassistent
Extra
nederlandse auto

Milieu

EnergielabelB

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bryan Becker, directeur
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)74 – 820 00 35
NL
Totaal € 20.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 20.950

Voordelen Becker Hengelo Toyota Occasions

Vraagprijs hoger dan €10.000,- ? Dan zitten de kosten rijklaarmaken van €599,- al bij de prijs in!

Vraagprijs hoger dan €4.500,- ? Dan heeft u standaard 12 maanden BOVAG – garantie

Bezichtiging buiten werktijden mogelijk op afspraak!

Inruil / financiering mogelijk

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Becker Hengelo